TOPP 5 RESTAURANTER I OSLO

Under tiden vi flytter for deg, så kanskje det er på tide å spise noe, Osloflyttehjelpen.no har lagt en liste over de beste 5 restaurantene i Oslo​

Oslo tilbyr alt du ønsker av spennende mat fra mange kulturer, og de fleste stedene kan du spise til overkommelige priser i forhold til det generelle norske prisnivået.

Hva slags type restauranter man ønsker å besøke følger en ganske individuell smak, og det er derfor vanskelig å trekke frem de beste. På steder hvor man finner anbefalinger for restauranter, så havner gjerne gourmet-restaurantene på toppen, men uansett hvor attraktive disse restaurantene er, så er det mange som ikke liker denne typen restauranter. Vi tar derfor også med noen anbefalinger på gode familierestauranter.

Gourmet-restauranter
Når det gjelder gourmet-restauranter, så er det Statholdergaarden i Rådhusgata som får de aller beste tilbakemeldingene av gjestene. I tillegg til glimrende service og utsøkt mat, så befinner også denne restauranten seg i stilige lokaler som er verdt besøket i seg selv. En annen restaurant som tilbyr en franskinspirert meny, er Hos Thea på Skillebekk. Dette er en liten restaurant som får gode tilbakemeldinger.

Maaemo i Gamlebyen er også en av restaurantene som får eksepsjonelt gode tilbakemeldinger og som er en meget godt besøkt restaurant. Gamlebyen har en sjarme som bør oppleves om man vil få et autentisk inntrykk av byen. Ruffino Ristorante Italiano er en god italiensk restaurant i Vika i Oslo. Denne restauranten passer det bra å stikke innom når man har tatt turen innom Slottet da den befinner seg rett over gaten for Slottsparken.

Familierestauranter
Sistnevnte restaurant kunne også ha blitt nevnt som en familierestaurant, da denne også har god mat som barn liker. Man kan ellers ikke unngå å nevne Kverneriet på Majorstua. Denne restauranten er en restaurant som tilbyr spennende burgere som er nær nok til tradisjonelle hamburgere til at barna også elsker dem. Denne restauranten har vært godt besøkt hver eneste dag siden de åpnet på Majorstua og er elsket av alle som har tatt turen dit.

Gå tilbake til www.oslosflyttebyrå.no

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud