10 AKTIVITERER DU KAN GJØRE I OSLO

Flytter du til Oslo? Vi på oslosflyttebyrå har pratet med våre kunder og laget en liste på 10 spennende ting du kan gjøre medans vi flytter dine ting.

Hva er de 10 mest spennende tingene å gjøre i Oslo når man besøker byen fra en annen by eller et annet land? Som turist i Oslo, så finnes det mange alternativer i forhold til hva man kan gjøre. Noen ting er ting man ikke bør gå glipp av, mens andre ting er noe man bare bør oppleve hvis man har anledning til det.

Hvilke ting man velger å gjøre avhenger av hvilke interesser man har, men likevel velger de fleste som besøker byen de samme tingene som førstevalg.

Kulturelle tilbud
Av kulturelle ting man bør få med seg i Oslo, så er Vigelandsmuseet og Vigelandsanlegget en av de tingene som rangerer høyest på anbefalingslister. Utover det, så anbefales det å få sett Den Norske Opera som er en av Oslos nye stoltheter. Fram Polarskutemuseum som stiller ut skipet som ble benyttet på diverse forskningsturer nord for Polar-sirkelen er også noe man bør få med seg, og man kan oppleve litt av gammel norsk kultur på Norsk Folkemuseum.

​Disse mussene finnes på idylliske Bygdøy som i seg selv er verdt et besøk. Nasjonalmuseet bør man også få med seg for å oppleve Norges kunstskatter. Hoppbakken på Holmenkollen med tilhørende skimuseum er en av Oslos stoltheter, og bør ses, spesielt hvis man er sportslig interessert. På Bygdøy finner du også Vikingskiphuset som stiller ut autentiske skip fra Vikingtiden.

Det er mange ting som bør ses utover dette, blant annet flere av Oslos spennende bydeler, i tillegg til historiske bygninger som Det Kongelige Slott og Stortinget.Restauranter og spisesteder

Oslo har mange spennende spisesteder med spennende mat fra alle verdenshjørner og kulturer. Det er vanskelig å trekke frem de stedene man må besøke, så man kan heller trekke frem steder i byen som har flere koselige spisesteder med god og spennende mat.

For eksempel kan man trekke frem Aker Brygge med sine sjønære spisesteder. Rett ved Aker Brygge har også nylig Tjuvholmen dukket opp med sine mer luksuriøse spisesteder ved sjøen. Hvis man heller vil oppleve kulturelle og trendy spisesteder i en flerkulturell atmosfære, så anbefales å besøke Grünerløkka.

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud