Min Dag i Oslo

Intro:
Vurderer du å flytte til Oslo? Vi lanserer fra og med 5/12/18 gjestebloggere. Her kommer du kunne lese om våre kunders historier som dem har opplevt i Oslo?

Min Dag i Oslo
​Jeg ankom Oslo tidlig på dagen for å få med meg så mye som mulig mens jeg var på forretningsreise i byen. Mine møter og presentasjoner var ikke planlagt før dagen etter ankomst, og jeg bestemte meg for å utnytte tiden så godt som mulig frem til møtene tok over fokus for turen. I mange år har jeg blitt fortalt om alle spennende tingene man kunne oppleve i Oslo fra venner og kjente som har besøkt byen og som siden har ønsket å komme tilbake ved første anledning.

​Sightseeing var første punkt på agendaen
Planen var å ankomme tidlig om morgenen for å kunne få med meg så mye av Oslos spennende kunst og historie som mulig. Hotellet lot meg sjekke inn selv om jeg ankom kl 11 på formiddagen, jeg plasserte koffertene på hotellrommet, og bega meg raskt ut for å få med meg det Oslo hadde å by på. Hotellet var plassert i Karl Johans gate, og turen gikk først til å få se det Kongelige Slott på enden av gaten, og etterpå gikk turen til Akershus festning. Etter mye informasjon og historie hørte det med en tur til Stortinget som er Norges politiske sentrum. Lunsjen ble på Mc Donalds på Majorstuen.

​Jeg hadde sjekket litt i forkant slik at jeg kunne benytte meg av Oslos offentlige kommunikasjon for å oppleve lokalbefolkningen på nært hold. Neste punkt på agendaen var å oppleve det meget omtalte Vigelandsanlegget i Frognerparken. En kort tur på t-banen gjorde at jeg kun hadde kort gangavstand igjen før jeg var fremme. Fasinasjonen var stor for dette anlegget og de spesielle statuene som fyller anlegget. Avslutningen på dagens sight-seeing var på Fram-museet og Vikingskip-museet på Bygdøy. Ved hjelp av buss fra Frognerparken kom jeg raskt frem til disse museene.

Avsluttet første dag med god mat og godt drikke
Det var ikke vanskelig å finne gode steder for mat og drikke i sentrum som en avslutning på dagen. En nydelig italiensk restaurant stod for mat og vin, og jeg besøkte en spennende pub med stort utvalg i nasjonale og internasjonale øl før jeg fant veien tilbake til hotellet.

Les mer om våre kunders historier og flytteopplevelser her
Les mer om severdighetene i Oslo

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud