Badeplasser i Oslo

Vi fortsetter bloggsuksessen grunnet høy etterspørsel av kunder.

Elsker du å bade og skal flytte til Oslo? For dem som elsker å bade finnes det mange muligheter i Oslo og omegn, også som er tilgjengelige om vinteren. Enten du er turist eller fastboende så er det mulig å finne et sted å svømme når du ønsker det i den allsidige byen Oslo. Om sommeren er det strendene som trekker mye mennesker, men det finnes også utendørs badeanlegg som kan tilby et avkjølende bad, en treningsøkt eller et sted å nyte solen mens barna nyter vannet. Mange trekker til Bygdøy og strender som Huk når de skal finne en strand om sommeren, men det finnes også badeplasser nærmere sentrum. For eksempel kan man finne sentrumsnær badeplass på Sørenga, samt at det finnes en steinstrand på Tjuvholmen.

Utendørs badeanlegg som er åpne om sommeren er også flere, men et av de mest velkjente er Frognerbadet ved Frognerparken. Når man tar turen for å beskue Vigelandsanlegget, så er ikke Frognerbadet lange omveien hvis man ønsker en dukkert. Når vinteren kommer er det innendørs badeanlegg som gjelder. Det finnes flere svømmehaller i Oslo-området som er åpne for publikum, for eksempel Tøyenbadet. Hvis barna ønsker seg et badeland i vinterhalvåret, så må du bort fra sentrum, for eksempel til Asker eller Drammen.

Strender i Oslo-området
Bygdøy er kjent for sine nydelige strender, og på grunn av god bussforbindelse til sentrum, så er dette strender som er mye besøkt både av lokale og av turister som besøker byen. Den mest kjente av strendene der er Huk, men ellers er Paradisbukta et populært sted å dra til når varmen er kommet og sola skinner. Ellers finnes det flere strender rundt i Oslo, også ferskvannsstrender som man kan finne på Sognsvann. Men Oslo har også badeanlegg beregnet for sommeren, som Frognerbadet ved Frognerparken.Innendørs badeanlegg for deg som også vil bade om vinteren.

​Om vinteren velger Oslo-beboerne svømmehaller som er åpne for publikum. Av disse er Tøyen-badet et av de mest kjente, men det finnes også flere andre svømmehaller man kan benytte. Man kan til og med finne innendørs badeland rett utenfor Oslo i Asker eller i Drammen.

Les mer om våre flyttetjenester her.

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud