DIN DISTANSEFLYTTING BEGYNNER HER

RASK OG SKIKKELIG FLYTTESERVICE med FORNØYDGARANTI

Få tilbud på flytting

Tjeneste:

Uforpliktende

Svært rask respons

Uforpliktende tilbud

Grundig Nedvask i Oslo

Flyttevask og lignende tjenester

OsloFlyttebyrå med våre erfarne sjåfører og flyttefolk, gjør flytteprosessen effektiv og rimelig. Vi kjører både store og små flyttelass enten du flytter rundt kvartalet eller til utlandet.

Distanseflytting innen Norge
Norge er et langstrakt land med tusenvis av kilometer med veier, og det å flytte til en annen del av landet kan raskt bli et betydelig prosjekt. Vi kan bistå deg med alle aspekter ved en langdistanseflytting, og om du flytter fra Oslo til Finnmark, fra Stavanger til Oslo, eller til og fra hvor som helst i landet, har vi et profesjonelt team som vil gjøre flytteprosjektet ditt raskt, enkelt og ikke minst rimelig. Vi kan til og med hjelpe deg med å få et kjørt flyttelass til Svalbard. Alle våre tilleggstjenester gjelder også for den som vil flytte over lengre strekninger innad i Norge, og dette inkluderer pakking og emballering, flyttevask, avfallshåndtering, m.m. Vi er godt kjent med norske veier, og vet hvordan vi skal få lasset ditt enklest og raskest frem.

Hvor vi holder til
Vi har lokaler i Oslo, slik at vi ligger sentralt og fint til i forhold til både alle deler av Norge, og i forhold til kjøring eller fergeforbindelser ned til Europa – så om du vil at vi skal kjøre flyttelass gjennom Sverige til Sør eller Øst Europa, eller om du vil ha et flyttelass til spania, er vi gode på å finne den mest effektive og den rimeligste løsningen for deg.

Kom igang på 1-2-3

Trinn 1: Kontakt

Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden og fortell og kort hva vi kan hjelpe deg med.

Trinn 2: Tilbud

Du vil motta et uforpliktende tilbud over flytteoppdraget

Trinn 3: Flytt

Vi utfører flytten til avtalt pris og tidspunkt.

Kontaktskjema:

​Hvorfor vi er gode på langdistanseflytting

Våre medarbeidere har god erfaring med flytting over lengre distanser, og vi kjenner også Europa og Nord-afrika spesielt godt. Vi vet derfor hva som må organiseres på forhånd, og ikke minst hvilke utfordringer som kan dukke opp underveis med en slik flytting. Med vår helheltstilnærming til flytting kan vi tilby deg som kunde en strømlinjet og stressfri prosess, og vi gjør vårt ytterste for at  du skal være fornøyd med våre tjenester. Vi er meget konkurransedyktige på pris, slik at du fint kan sammenligne oss med andre, og se at de tjenestene vi tilbyr både er rimelige og av høy kvalitet.
Vi tilbyr også flyttevask, lager, bortkjøring av søppel, budtjenester, kjøletransport, faste kjøringer samt ekspresslevering.

Flyttelass til og fra Oslo
Vanlige turer:
Flyttelass Oslo Bergen
Flyttelass Stavanger Oslo
Flyttelass Trondheim Oslo
Flyttelass Oslo Tromsø
Flyttelass Oslo Bodø

Les mer om hvordan du kan få den rimeligeste prisen når du ansetter en flyttebyrå i Oslo

Velg oss dersom punktlighet, kvalitet og pris er viktige elementer for deg, sammen med integritet og en ansvarsfull håndtering av dine personlige eiendeler og verdier

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud