Pakkehjelp Oslo

RASK OG SKIKKELIG FLYTTESERVICE med FORNØYDGARANTI

Få tilbud på flytting

Tjeneste:

Uforpliktende

Svært rask respons

Uforpliktende tilbud

Grundig Nedvask i Oslo

PAKKEHJELP

Å benytte profesjonelle pakkere til å ta seg av denne delen av jobben kan spare deg for tid og arbeid under flyttingen, da vi har god erfaring med å gjøre dette effektivt og riktig. Pakking av tingene som skal flyttes på tar ofte mye lengre tid enn man skulle tro, spesielt hvis man ikke er systematisk med det. Et profesjonelt flyttebyrå vil strukturere og effektivisere denne delen av flytteprosessen, slik at både tiden og plassen blir brukt optimalt.

Vi benytter riktig emballasje til riktige typer flyttegjenstander og merker alt systematisk, slik at du enkelt kan ha oversikt over alt når lasset kommer frem, og til og med kan ha tingene tilbake i de skap og skuffer de var i før flyttingen. Alt vi flytter blir håndtert med den ytterste forsiktighet. 

Vår personale har svært lang yrkeserfaring i lasteteknikk og pakking. Noe som igjen gir våre kunder garanti for at alt, fra det fineste porselen til store møbler og spesielle gjenstander, blir ordentlig behandlet. Pakkingen er en svært viktig del av flytteprosessen. Med riktig og solid pakking unngår vi skader på tingene dine!

Dersom du ikke ønsker å pakke løsøre selv, pakker vi ned alt på en forsvarlig måte i våre kartonger, som gjør flyttingen både sikker og effektiv. Det blir benyttet papir, bobleplast og alt som er nødvendig for å sikre ditt innbo under transporten.

Alle kartonger blir merket med innhold og hvilket rom de tilhører. Alle møbler, store lamper, hvitevarer etc. blir pakket i tepper før de stables inne på bilen. Ønsker du å foreta pakkingen av løsøre selv, kan vi levere kartonger, papir, tape, osv som trengs for å gjøre jobben.

Kom igang på 1-2-3

Trinn 1: Kontakt

Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden og fortell og kort hva vi kan hjelpe deg med.

Trinn 2: Tilbud

Du vil motta et uforpliktende tilbud over flytteoppdraget

Trinn 3: Flytt

Vi utfører flytten til avtalt pris og tidspunkt.

Kontaktskjema:

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud