Flyttevask Oslo

RASK OG SKIKKELIG FLYTTESERVICE med FORNØYDGARANTI

Få tilbud på flytting

Tjeneste:

Uforpliktende

Svært rask respons

Uforpliktende tilbud

Grundig Nedvask i Oslo

Flyttevask og lignende tjenester

Når man flytter inn eller ut av et hjem eller forretningslokaler, er flyttevask som regel en nødvendig del av prosessen. Den profesjonelle vasketjenesten som vi tilbyr, gir deg en garantert grundig vask gjort av vårt vaskepersonell. Vi tilbyr også garanti på denne tjenesten. Når du flytter ut av lokaler eller en bolig som skal overtas av andre, er det svært viktig at rengjøringen er gjort etter høye standarder.
De nye som overtar vil ofte være spesielt opptatte av at det er rent, og klager fra nye eiere kan både være plagsomt, og i noen tilfeller koste deg ekstra. Vi utfører vaskearbeidet for deg, slik at du kan slippe å tenke på dette, og vi garanterer at resultatet vil være tilfredsstillende både for utflytter og innflytter.

Flyttevask og lignende tjenester
Vårt firma utfører flyttetjenester, og som en fleksibel bedrift kan vi bistå med mannskap og ekspertise for alle steg i flytteprosessen. Vårt rengjøringsteam utfører en rekke vasketjenester både i forbindelse med flytting, og som et eget sett med tjenester. Vasking, rydding, sortering og bortkjøring av avfall er tilleggstjenester som gjør flyttingen enkel og effektiv, og vi dekker alt dette etter kundenes behov. Vårt vaskepersonell er grundige og detaljorienterte, og vi gjør det vi kan for at våre klienter skal være så fornøyde at de ønsker å benytte oss igjen senere.

Kom igang på 1-2-3

Trinn 1: Kontakt

Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden og fortell og kort hva vi kan hjelpe deg med.

Trinn 2: Tilbud

Du vil motta et uforpliktende tilbud over flytteoppdraget

Trinn 3: Flytt

Vi utfører flytten til avtalt pris og tidspunkt.

Kontaktskjema:

DIN TOTALLEVERANDØR AV FLYTTETJENESTER


​Flyttevask for privatpersoner
Ved utflytting fra leilighet eller hus, er det som oftest nødvendig å foreta en grundig nedvask slik at de som skal overta, mottar boligen i sin optimale stand. Å kunne gå fra stedet med visshet om at det ble forlatt i topp stand, er noe som gjør livet enklere og som gir en følelse av god samvittighet. I noen tilfeller ønsker også kunder at en bolig rengjøres før man flytter inn, enten fordi den har stått tom en stund eller fordi bygget er nyoppstilt eller nyoppusset. Vi kan selvsagt også stå for vaskedelen her, og utfører både boligvask og byggvask etter høye standarder.

– Få tilbake depositumet

Du har kanskje lagt ut et depositum for et sted du flytter fra, og vil da gjerne sørge for at du ikke mister noe av den på grunn av at boligen ikke er godt nok vasket. Hvis du overlater denne delen av arbeidet til profesjonelle renholdere som oss, som gir garanti også utover utflyttingsdatoen, kan du være trygg på at du får tilbake depositumet og at de som overtar etter deg blir fornøyde med hvor rent det er. 

Flyttevask for bedrifter
Vi tilbyr flyttevask som et tillegg til våre flyttetjenester, slik at du får anledning til å overlate rengjøringen av stedet du flytter fra til profesjonelle rengjørere. Dermed sparer du tid og arbeid, og kan i tillegg være sikker på at stedet du forlater vil være rent og klart for nye overtakere. Å foreta en grundig nedvask er som regel en nødvendig del av en flytteprosess, og ofte kan det potensielt koste deg penger om vasken ikke er godt nok utført, og om det må engasjeres vaskepersonale etter overtakelsen. Vår profesjonelle vaskeservice sørger for at du slipper å være i tvil om dette, og vi gir i tillegg en garanti for at lokalet er skinnende rent og klart for overtagelse. 

– Rengjøring før du flytter inn 

Det hender også at nye lokaler som man flytter inn i er ikke helt klargjorte for drift, og det må foretas rydding og rengjøring før lokalet kan tas i bruk. Dette gjør vi selvsagt også om ønskelig, i tillegg til eventuell rydding og håndtering av avfall, hvis du vil overlate også denne delen til et effekt flytte- og rengjøringsteam. Vi er en fleksibel servicebedrift, og kan dekke de delene av flytteprosessen som du ikke ønsker å utføre selv, inkludert klargjøring og rydding av lokalene før du flytter inn. Vi gjør flytteprosessen rask og smertefri, og gjør alt for at du som kunde skal være fornøyd med våre tjenester.

Lokale tilleggstjenester
Vi holder til i Oslo, og kan derfor tilby en rekke lokale tjenester. Disse inkluderer:

Visningsvask i Oslo. Med denne tjenesten kan du la eiendommen din leve opp til bildene ved å få den til å virkelig skinne, og ikke minst la den dufte frisk og ren. 

Vask av hus/vask av leilighet i Oslo. Vi utfører alle typer hus- og leilighetsvask, kan også tilby regelmessig rengjøring enten på ukentlig basis, annenhver uke eller en gang i måneden.

Flyttevask i Oslo. Kunder velger ofte flyttevask fra oss fremfor å benytte andre vaskefirma, og vi er gode på dette. Vår stab er effektive og grundige, og gir stedet en profesjonell finish.  

Byggvask og nedvask i Oslo. Vi utfører vasketjenester både hos bedrifter og private som trenger en utvask i Oslo, klargjørende byggvask, nedvask av lokaler, eller bolig som behøver en ordentlig rengjøring.  ​

Les mer

​Om du leier eller eier bolig når du flytter bør du huske på flyttevask. Om du leier bolig eller leilighet kan du slippe trekk i depositum på husleien om huseier slipper å vaske rent etter deg. Så når du flytter kan det lønne seg å ordne med flyttevask.

Vaskejobben er en viktig og tidkrevende del av flytteprossesen. Enten du skal vaske selv eller få hjelp av venner, så må man vente til at alle ting er flyttet ut av flyttebyrået før man begynner med rengjøringen ved flyttingen.

Det er viktig at man har kontroll på denne delen av flyttingen, det er som regel for sent å ordne opp i rydding og vasking etter man har flyttet og levert inn nøkler etc. Sjekk garasje, loft, kjeller og skap for gjenglemte ting i tillegg til at man rengjør disse områdene på en skikkelig måte. Dette er ting mange som flytter ofte kan glemme. Du bør også vurdere å lage en liten sjekkliste med områder du skal rengjøre, det gjør det lettere å huske all rengjøringen ved flyttingen i tillegg til at det gjør det lettere å disponere tiden din når du flytter.

Flyttevask pris Oslo
Våre priser varierer ut fra hvor omfattende oppdraget er. Noen ønsker mer enn andre og derfor kan det være noe misvisende å sette faste priser uten å vite omfanget av utvasken. Den beste måten å få et godt tilbud, er å la oss komme på befaring slik at vi ser hvor lavt vi kan legge oss når det kommer til avtalt fastpris. Forsikret i arbeid Det er en selvfølge at vi er forsikret i det vi tar utvasken / flyttevasken i din tidligere bolig!

​Flyttevask! Vanligvis et ord som kan få det til å kjennes tungvint. Dog, hvis du overlater dette til oss så slipper du å tenke på noe og det fortjener du. Vasking kan ofte være noe av det som fører til uenigheter ved en overtagelse, men ved utvask Oslo er det vi som tar den støyten uansett.

Vi har 100% fornøyd garanti så er det noen som ikke er fornøyde så retter vi opp i det sporenstreks og uten ekstra betaling. Alle våre ansatte fikser flyttevask Oslo fordi de vet hvordan. Det er nemlig ikke bare bare… Skal du gjøre nedvask Oslo er det enklest om du kan tømme leiligheten før du går igang. Er det snakk om visningsvask Oslo kan det også være litt mer utfordrende ettersom man da gjerne må bruke tid og krefter på å flytte møbler rundt. Uansett om du har et tomt eller et fullt hjem å gå på så er det en skikkelig prosess og man merker fort at det dukker opp ting som man kanskje ikke hadde tenkt på fra begynnelsen av. Det eneste målet må være at det er så rent at ingen kan utsette noe på det. Det kan høres greit ut, men krever en skikkelig jobb og det er vi klare for å ta på oss.

Det er lurt å begynne med overflater når man skal ta den store flyttevask Oslo. Dra frem støvsugeren og gå over alle gulv til å begynne med. Når du er ferdig med det er det støvkluten sin tur til å jobbe. Har du møblement så står de for tur, men i tillegg må du gå over alle lister og karmer, og ikke glem toppen av dører og alle hyller og skap, for ikke å snakke om alle kriker og kroker, støpsler på veggen og dørhengsler. Er du ferdig med alt dette er du ferdig med den enkle og “raske” delen av jobben. Og dermed er det på tide med hardere skyts. Vegger og tak er overflater som samler smuss som man ikke ser. Matos, støv fra gaten og røyk fra peiser og ovner er alle med på å gjøre overflatene skitne uten at man er klar over det.

​Når man skal vaske tak kan man fint bruke en langkost, men dette er tungt arbeid for muskler som ikke er vant til disse bevegelsene. Bor man i tillegg i en leilighet eller et hus hvor det er høyt under taket kan det være man må opp på en stige uansett for å få has på alt. Tak har lett for å bli skjoldete så det kan være smart og bruke en klut som er fuktig fremfor bløt. Vegger er som regel greiere i så måte, men det kreves en god skrubb og du må gjerne opp i høyden der også. Ved veggvask kan det være lurt og bruke kluten nedenfra og opp for å unngå skjolder. Når du skal ta gulvet er det greit å huske på at ikke alle flater tåler vann like godt og skånsomme vaskemidler må i noen tilfeller benyttes

Med grundig arbeid i overflatevasking unnagjort er du godt i gang og klar for å ta på de store oppgavene som bad og kjøkken. Toalettet skal skinne og det samme skal stekeovnen, kjøleskapet, speilene og vaskemaskinen. For å få til dette trenger du nærmest et arsenal av forskjellige vaskemidler. Som ellers i hjemmet er vaskemidler til kjøkken og bad tilpasset bruk.

I jernvarehandler kan du få tak i vaskemidler som er både bedre og mer skånsomme ovenfor dine overflater og for miljøet enn de du får kjøpt hos din daglivarebutikk. Til badet må man ha vaskemidler som tar kverken på kalk og såpe mens på kjøkkenet trenger man midler som løser opp smuss og fett. Både på bad og på kjøkken kan det være lurt og gå over med vaskemidler og la de virke litt før du drar over med klut. Til de krevende ting på kjøkkenet hører helt klart kjøleskap, stekeovn, vifte og oppvaskmaskin. I tillegg til selve apparatene må du også vaske under, over og bak alt sammen og her samler det seg mye i løpet av tiden som går. Får å få vekk lukt kan eddik være et bra triks.

I kjøleskap er det også et kjerringråd med kefir. Dette fungerer også for å nøytralisere lukt. Til baderom kan det være greit og gå på med vaskemidler som har gode lukter for å skape en god presentasjon av leiligheten eller huset. Som du forstår er det mye både og tenke på og å gjøre for å få overtagelsen til å gå som smurt og alt dette kan vi hjelpe deg med.

Husk at vi har 100% fornøyd garanti og vi vet hva vi driver med. Når det gjelder utvask i Oslo tar vi på oss alt. Vi har kunnskap om materialer, vaskemidler og alt annet som man bør ha kunnskap om. I tillegg er vi effektive og rutinerte og som sagt garanterer vi at du blir fornøyd. Vasking tar tid og krever blod, svette og tårer. Kom til oss istedenfor å la det gå utover deg selv. Det er mye annet man er nødt til å tenke på ved flytting og det kommer i tillegg til alt annet man har i det daglige liv. Da kan det være verdt å legge noen kroner i profesjonell hjelp.

Velg oss dersom punktlighet, kvalitet og pris er viktige elementer for deg, sammen med integritet og en ansvarsfull håndtering av dine personlige eiendeler og verdier

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud