Hva koster flyttebyrå

Vanlige priser for en flyttebyrå i Oslo per time:
2 mann + flyttebil: Mellom 900 – 1400 kroner per time.

Enkelt sagt varierer flyttekostnadene. Den endelige prisen på flyttingen vil avhenge av en rekke hensyn:

  • Mengden eiendeler du skal flytte
  • Avstanden til bevegelsen din
  • Tiden på året
  • Flyttetjenestene du trenger

Uansett om du vil ansette fagfolk for å hjelpe deg på et hvilket som helst stadium under flyttingen

Fordi det er så mange variabler som spiller inn, kan vi ikke tilby et definitivt beløp du bør forvente å betale. Vi kan imidlertid tilby prisklasser for vanlige flyttescenarier for å gi deg et generelt sammenligningspunkt.

Hele bildet
Å bestemme hvordan du skal flytte til ditt nye hjem involverer ofte to hovedfaktorer – preferanse og pris.

Dine personlige preferanser vil diktere hvor mye av flytteansvaret du ønsker å ta på deg selv.

Vil du pakke dine egne esker? Ønsker du å laste og kjøre lastebilen personlig? Eller foretrekker du å nippe til et kjølig glass limonade på verandaen og se profesjonelle flyttefolk ta seg av disse oppgavene for deg?

Mange av disse svarene vil avhenge av hvor mye ledig tid du har og hvor mye innsats du ønsker å bruke i løpet av flyttingen.

Uansett hva du foretrekker, kan budsjettet ditt ofte være en mye større avgjørende faktor for hvorvidt du velger et DIY-trekk, et fullservice-trekk eller en hybrid av de to.

Les videre for å se de vanligste spørsmålene om flyttepris og finn ut hvordan disse kostnadene kan påvirke flyttebudsjettet ditt.

Leie flyttebil - God ide?

Å leie en flyttebil for en gjør-det-selv-flytting kan koste alt fra 2000 kroner til 20 000 kroner, avhengig av detaljene ved flyttingen. Lastebilstørrelsen, tiden det tar deg å flytte, avstanden du trenger å kjøre og bensinpriser spiller en rolle i kostnadene for å leie en flyttebil. En lokal flytting vil sannsynligvis være ganske rimelig og koste noen få hundre dollar eller mindre, mens en langrennstur vil være betydelig dyrere.

Hvis du vil leie flyttebil eller ansette en flyttebyrå i Oslo, klikk her!

Leave a Comment

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud