FLYTTING PRIVATPERSON

RASK OG SKIKKELIG FLYTTESERVICE med FORNØYDGARANTI

Få tilbud på flytting

Tjeneste:

Uforpliktende

Svært rask respons

Uforpliktende tilbud

Trygg flytthjelp du kan stole på

FLYTTING FOR PRIVATPERSONER

Flytteprosjekter er vår spesialitet, og vi kan tilby en rekke flyttetjenester for private slik at flyttingen din blir så enkel og effektiv som mulig. Vi tilpasser oss dine behov, og kan tilby både pakking og emballering, rydding, demontering og montering av møbler, utvask, visningsvask, avfallsfjerning og håndtering av dødsbo. Vi kjører både lokalt i Oslo, i tillegg til hvor som helst i landet. Vi kjører også flyttelass til og fra land i Europa og Nord-afrika, og kan bistå med alle aspekter ved dette, som for eksempel dokumentasjon og oversikt over reglementer i de ulike landene.

Å flytte til et nytt bosted er alltid en komplisert og tidkrevende prosess, og vårt flyttebyrå er et godt valg for å bistå deg under hele flytteprosjektet. Vi holder til i Oslo, og kan by på rimelige og konkurransedyktige priser for flytting privat både innen Oslo, og til eller fra hvor som helst i landet.

Vi tilbyr både pakking og emballering, og transporterer flyttelasset raskt og smidig. Store gjenstander er ikke noe problem for oss, da vi har god erfaring og riktig utstyr til å gjøre dette på en rask og god måte. Vi hjelper deg med en lett og smertefri flytting, slik at det hele blir en positiv opplevelse fremfor et nødvendig onde som man bare må lide seg gjennom.

​At du engasjerer profesjonelle flyttere til jobben skal du kunne merke godt på humør og energi, og med våre gode priser er denne flyttehjelpen en god investering, og du slipper å be venner og familie om å stille opp til bærehjelp. Benytt også vår flyttevask med garanti, for å forsikre deg om at du får tilbake depositumet dersom du har leid bolig.

Kom igang på 1-2-3

Trinn 1: Kontakt

Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden og fortell og kort hva vi kan hjelpe deg med.

Trinn 2: Tilbud

Du vil motta et uforpliktende tilbud over flytteoppdraget

Trinn 3: Flytt

Vi utfører flytten til avtalt pris og tidspunkt.

Kontaktskjema:

DIN TOTALLEVERANDØR AV FLYTTETJENESTER

Vi er også gode på flytting til og fra utlandet, og har lang erfaring med dette. I vår bedrift står kvalitet i fokus, og med vår profesjonelle tilnærming til flyttetransport kan vi garantere at dine møbler og gjenstander kommer frem i like pen stand som de var før flyttingen.

Flytteprosjekter er vår spesialitet, og vi kan tilby en rekke flyttetjenester for private slik at flyttingen din blir så enkel og effektiv som mulig. Vi tilpasser oss dine behov, og kan tilby både pakking og emballering, rydding, demontering og montering av møbler, utvask, visningsvask, avfallsfjerning og håndtering av dødsbo. Vi kjører både lokalt i Oslo, i tillegg til hvor som helst i landet. Vi kjører også flyttelass til og fra land i Europa og Nord-afrika, og kan bistå med alle aspekter ved dette, som for eksempel dokumentasjon og oversikt over reglementer i de ulike landene.

Hvordan få til en strømlinjet flytting
For at flyttingen skal gå smertefritt og raskt er det en rekke ting vi kan bistå med. Kontakt oss gjerne i god tid før flyttedatoen for å diskutere din situasjon med oss, og for at vi sammen kan kartlegge flytteprosessen. Vi er fleksible i samarbeidet med deg, og tar oss av de tingene du ikke ønsker å gjøre selv. Planlegging er viktig, og dette er vi veldig gode på. En god struktur gir god flyt i flyttejobben, slik at den både blir enklere og mer effektiv. Riktig pakking og emballering er også en bra ting å ta hensyn til, og dette sparer man både tid og bilplass på. Dette innebærer for eksempel å skille gjenstandstyper fra hverandre, og å ha gode evner til å se hvordan ting kan pakkes så plasseffektivt som mulig.

Riktig emballering sparer møbler og sårbare ting for skade, og polstring av store gjenstander, i tillegg til riktig bruk av løfteutstyr beskytter både gjenstander og interiør. Det er lurt å merke gjenstander etter hvor i huset de skal plasseres, og vi kan til og med sørge for at tingene kommer tilbake i akkurat de samme skuffer og skap som de var i før du flyttet.

Viktige ting å tenke på før du kontakter oss
Det kan være lurt å ha oversikt over en rekke ting før du kontakter vårt flyttebyrå. Eksempler på dette er:
– På hvilken dag og til hvilket klokkeslett vil du flytte?
– Har du spesielt tunge gjenstander som piano, safe eller lignende?
– Er det begrensninger i forhold til fremkommelighet?
– Ønsker du at vi rydder eller vasker?
– Ønsker du at vi pakker for deg?
– Har du brannfarlige eller etsende stoffer som skal flyttes?

Les om flytting for bedrifter
Les mer om våren flyttebyrå 

Velg oss dersom punktlighet, kvalitet og pris er viktige elementer for deg, sammen med integritet og en ansvarsfull håndtering av dine personlige eiendeler og verdier

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud