Bedriftsflytting

RASK OG SKIKKELIG FLYTTESERVICE med FORNØYDGARANTI

Få tilbud på flytting

Tjeneste:

Uforpliktende

Svært rask respons

Uforpliktende tilbud

Trygg bedriftsflytting du kan stole på

FLYTTING FOR BEDRIFTER

Velkommen til et flyttefirma som gjør sitt ytterste for å levere en profesjonell og fleksibel tjeneste både for private og for bedrifter. Vi dekker det meste innen flyttfaget, som inkluderer muligheter som utrydding, rengjøring, pakking, demontering, emballering og avfallsfjerning. Vi holder til sentralt i Oslo, og i tillegg til lokale oppdrag tar vi også flytting til og fra alle steder i Norge, og til og fra land i Europa og Nord-afrika. Vi er gode på logistikk, og kan bistå kunder med alle aspekter ved en flytt. Til slutt er vi konkurransedyktige på pris, og kan vise stor grad av fleksibilitet overfor deg og din bedrift.

Når man skal flytte en bedrift, enten det er bare kontorarbeidsplasser eller også produksjonsarbeidsplasser er det viktig med god planlegging.
Konsekvensen av å ha glemt noe vesentlig er mye større enn ved private flyttinger.Dette kan være slike ting som skifting av telefon, internett, osv.
Hvis man får mange ansatte som i dagesvis ikke får gjort jobben sin og kunder som ikke kommer i kontakt med bedriften kan dette fort få store konsekvenser.

Vi er et flyttebyrå som også har spesialisert seg på å bistå med flytting av hele bedriften. Dette inkluderer også planlegging av nye kontorer, flytting av eksisterende arbeidsplasser, opprydding i gamle kontorer osv.
Dette er bedrifter som har lang erfaring fra slike prosjekter.Vi har både nødvendig kompetanse og ledig kapasitet til å utføre dette selv.

Kom igang på 1-2-3

Trinn 1: Kontakt

Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden og fortell og kort hva vi kan hjelpe deg med.

Trinn 2: Tilbud

Du vil motta et uforpliktende tilbud over flytteoppdraget

Trinn 3: Flytt

Vi utfører flytten til avtalt pris og tidspunkt.

Kontaktskjema:

DIN TOTALLEVERANDØR AV FLYTTETJENESTER

Vi er gode på store gjenstander
Flytting av kontor og bedrift krever ofte at man må håndtere tung gods og utstyr som er vanskelig å flytte. Vi har en teknisk og praktisk anlagt stab, i tillegg til god løfteutstyr og lang erfaring innen flytting av større gjenstander, enten det måtte være store møbler, maskiner, arkivskap, brannskap, safe eller lignende. Spar dine ansatte for potensielle skader og tungt slit, og overlat de vanskelige aspektene til et profesjonelt flyttebyrå som kan sitt fag godt. Vi polstrer og emballerer sårbare gjenstander for å beskytte dem og omgivelsene, slik at du ikke vil kunne se noen spor til at de har blitt flyttet på, og vi har selvsagt dekkende forsikringer som gjør at vi trygt kan håndtere verdifulle objekter.

Vi er gode på firmaflytting og kontorflytting
Med våre effektive og strukturerte flyttemetoder, sørger vi for en strømlinjet flytteprosess hvor tiden spiller en viktig rolle. Vi utfører flyttingen raskt, slik at din bedrift får minst mulig nedetid, og strukturerer pakking og emballering slik at det blir enklest mulig å ha oversikt over alle gjenstander når utstyr og møbler skal pakkes ut i de nye lokalene. Vi kan foreta interne flyttinger, og har god kompetanse innen demontering og montering av møbler og utstyr. Flytting av bedrifter krever både erfaring, riktig utstyr og tilstrekkelig bilplass. Alt dette har vi, og kan derfor gjøre en bedriftsflytting raskt og riktig. Ofte tar tømming, rydding og rengjøring mye mer tid enn man hadde sett for seg, og vil man slippe å gjøre dette selv, og samtidig få det gjort på veldig kort tid, har vi god kapasitet til å gjøre dette. 

Vi har god forståelse av alle aspekter ved flytting for en bedrift. Flyttingen bør planlegges godt for at den skal kunne gå så smidig og effektivt som mulig. Du vil gjerne at alt som flyttes på enkel skal kunne organiseres når det kommer frem, slik at det både blir ukomplisert og effektivt å sette gjenstandene der hvor de hører til i de nye lokalene. Det er her vår profesjonalitet kommer inn. Vi kan bistå deg i planlegging, organisering og pakking, hvor alt nummereres og  plasseres for å oppnå best mulig flyt under hele prosessen.

Fordeler

Jo raskere bedriften er oppe og går, jo mindre nedetid vil du ha, og mye tid og penger kan spares på å gjøre jobben på en effektiv og god måte. Vo er en flyttebrå som gjør best mulig bruk av plassen under transport, og både emballerer og transporterer riktig, slik at du kan føle deg trygg på at det ikke vil bli skader på ting underveis. Vi flytter gjerne store gjenstander, og har selvsagt dekkende forsikringer slik at vi skal kunne håndtere gjenstander med høy verdi.  

Hvorfor velge Flyttebyrå Oslo?
Vi er en flyttebyrå som er stolte av å kunne levere en tvers igjennom profesjonell service, hvor kundens ønsker og behov settes høyest, og hvor vi viser fleksibilitet i alle aspekter ved våre tjenester. Vi er spesielt gode på å gjennomføre en proff og effektiv flytteprosess, hvor planlegging og strukturering er sentralt og hvor erfarne og selvstendige flyttemenn og kvinner benytter god flyttemetodikk og en løsningsorientert tilnærming til arbeidet. Vi er et miljøbevisst firma som sørger for at all avfall ender på riktig sted i forhold til fornuftig gjenvinning, og ikke minst så følger vi alle normer og lover på dette feltet. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, og kan ta både de største og de minste jobbene. Du er velkommen til å ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud, basert på dine ønsker og behov.

Flyttebyrå i oslo

Velg oss dersom punktlighet, kvalitet og pris er viktige elementer for deg, sammen med integritet og en ansvarsfull håndtering av dine personlige eiendeler og verdier

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud