PIANOFLYTT OSLO

RASK OG SKIKKELIG FLYTTESERVICE med FORNØYDGARANTI

Få tilbud på flytting

Tjeneste:

Uforpliktende

Svært rask respons

Uforpliktende tilbud

FLYTTING AV PIANO I OSLO OG OMEGN

Pianoflytting Oslo

 • Flytting av tunge gjenstander
 • Lang erfaring med å flytte piano, safe og mye mer
 • Trygg og sikker håndtering
 • Hos oss får du alltid en god pris

Flytting av piano Oslo?
Vi har lang erfaring når det gjelder flytting av større og tyngre gjenstander, som for eksempel piano, safe, orgel, arbeidsmaskiner og andre store ting som brannskap og våpenskap.

Tunge løft bør du overlate til fagfolk. Et piano eller orgel er noe som må behandles med omhu det kreves flere medarbeider og god organisering. Vi er kanskje byens rimeligste pianoflyttere.


​Med en kombinasjon av forsiktighet, godt utstyr og god teknikk, er vi godt rustet til å håndtere de aller fleste flytteoppgaver. Med bruk av løfteutstyr i tillegg til beskyttende polstring får vi hentet og levert gjenstandene, og de kommer frem til sitt nye sted uten en skramme. Vi tar selvsagt også hensyn til omgivelsene, og gjør vårt ytterste for ikke å lage merker eller skader på vegger, gulv eller interiør.

Hvorfor velge oss fremfor å gjøre det selv?
Vi har en profesjonell flyttestab som både er praktisk anlagte og løsningsorienterte, og vi har god erfaring med å flytte tung gods, og gjenstander som er vanskelige å håndtere. Vi garanterer en effektiv og smidig flytteprosess, og sparer deg for tunge og vanskelige jobber hvor liv og helse gjerne settes på spill. Ved å bruke oss så slipper du å be venner og familie om å gjøre tunge løft og å risikere potensielle skader på rygg eller ledd. Vi bruker diverse utstyr og har tilgang til det meste, og i noen tilfeller har vi valgt kreative løsninger som å løfte ut av vinduer og ned fra balkonger. Eksempler på tunge gjenstander som vi gjerne flytter for deg er:


 • Safe
 • Arkivskap
 • Akvarium
 • Piano
 • Våpenskap
 • Store møbler, inkludert antikke møbler
 • Arbeidsmaskiner
 • Brannskap
 • Skulpturer
 • Større kunstgjenstander
 • Prismekroner 

Kom igang på 1-2-3

Trinn 1: Kontakt

Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden og fortell og kort hva vi kan hjelpe deg med.

Trinn 2: Tilbud

Du vil motta et uforpliktende tilbud over flytteoppdraget

Trinn 3: Flytt

Vi utfører flytten til avtalt pris og tidspunkt.

Kontaktskjema:

​Tips hvis du skal flytte tunge ting selv

Det aller viktigste å ta hensyn til når man flytter tunge ting er å være forsiktig i forhold til eventuelle personskader. Dette innebærer først og fremst god løfteteknikk, og å aldri anstrenge seg utover det man er vant med. Potensialet for å skade rygg, ledd eller sener er stort ved flytting av større gjenstander, og en slik skade kan følge deg resten av livet. Løfteteknikk innebærer å benytte løftestillinger som ikke utsetter svake punkter på kroppen for overbelastninger, og å legge løftevekten på store muskelgrupper fremfor mindre muskler og ledd, eller rygg og nakke. Ryggen er spesielt utsatt, og her gjelder det å ikke krumme ryggen når du løfter, da dette kan skade både ryggvirvler og de svært viktige nervebanene i ryggsøylen. Sørg også alltid for å varme opp før du løfter tunge ting. Løfteteknikk bør trenes på på forhånd hvis du ikke har erfaring med dette fra før, og kan gjerne øves inn på et flatt sted, og med lettere gjenstander.

Løfteutstyr

De letteste pianoene veier fra 100 kilo og oppover, og de største kan gjerne veie flere ganger så mye som dette. I tillegg er pianoer både lange og brede, og har en upraktisk form. Hvis du ikke er en erfaren løfter, bør du ha minst 4 mennesker til å løfte et piano, og alle bør ha hver sin løftesele. Løfteutstyr hjelper hendene spesielt, som ofte får gjennomgå ved løfting. Fingrene svikter gjerne etterhvert, og dette øker faren for å miste tingen du flytter, og du risikerer å skade både gjenstanden og føtter som den tilfeldigvis lander på. Pianotralle er også svært praktisk å ha.

Å flytte piano Oslo eller lignende gjenstander er tungt og vanskelig, og krever gjerne at flere mennesker tar en real løfteøkt sammen. Ofte er det slik at bygninger ikke er laget med tanke på at store gjenstander skal flyttes inn eller ut, og det å navigere i smale trapper og gjennom for små dører kan ende med skade på dyrebare ting, eller på interiør. Har du riktig utstyr og god flytteteknikk kan dette gjøres raskere og enklere. God løfteteknikk i forbindelse med tyngre løft er også veldig viktig, for ikke å utsette kroppen for mulige skader. Vår kompetanse og vårt løfteutstyr for slike gjenstander gjør oss til et godt valg for flytting av piano eller tunge skap. Vi er selvsagt også forsikret, slik at vi kan håndtere alt opp til det mest dyrebare og verdifulle. For å unngå skader på gjenstander og ikke minst mennesker, anbefaler vi å benytte profesjonelle løftere til de største gjenstandene.

Tunge løft / pianoflytting er en kunst med balanse og styrke i ett! De ansatte hos Oslosflyttebyrå er fysisk tilpasset slike oppdrag med lang erfaring.
Hvorfor bestille oss og ikke et vanlig møbelflyttebyrå med hjelp av flytting av piano Oslo?
Et møbelflyttebyrå jobber ikke daglig med slike utfordringer. Bare ren styrke er ikke nok til å utføre slike løft, men lang erfaring, riktig utstyr og mannskap garanterer dere et faglig utført arbeid.

Hva koster det å flytte et piano?
Pris vil være variabelt basert på plass, tid, pianotype og mye mer. Kontakt oss nå slik at vi kan gi deg et prisoverslag.

Velg oss dersom punktlighet, kvalitet og pris er viktige elementer for deg, sammen med integritet og en ansvarsfull håndtering av dine personlige eiendeler og verdier

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud