FLYTTEBYRÅ TIL UTLANDET

RASK OG SKIKKELIG FLYTTESERVICE med FORNØYDGARANTI

Få tilbud på flytting

Tjeneste:

Uforpliktende

Svært rask respons

Uforpliktende tilbud

Trygg flytting til og fra utland

FLYTTING FOR BEDRIFTER

Distanseflytting til og fra utlandet
Hvis du skal flytte til eller fra utlandet og har et større eller mindre flyttelass, kan det være en vurderingssak om man skal bruke et transportfirma som kjører lasset direkte, eller om man skal sende den med spedisjonsselskap hvor det går gjennom et selskaps etablerte fraktekanaler. Det kan være rimeligst å benytte seg av et transportfirma som oss, i alle fall for land i Europa, for Russland eller for nordafrikanske land som for eksempel Marokko.

Vi kan tilby en kostnadseffektiv løsning hvor vi kjører fra dør til dør, og kan bistå med hjelp til alle de praktiske tingene som må ordnes. Disse kan inkludere dokumentasjon til kontroll, og deklarasjon ved grenseoverganger og på eventuell fergetransport, i tillegg til adresseendring, fornyelse av pass og lovverk for flytting til de ulike landene.

​Vi har god oversikt og er godt oppdaterte på alle de tingene man trenger å ta hensyn til når man skal over grenser og begynne på et nytt blad et annet sted, og alle våre flyttetjenester strekker seg til destinasjoner i utlandet. Ta gjerne kontakt med oss for å høre om vi kan transportere til eller fra det landet som du trenger et tilbud for, da internasjonal flytting er noe av det vi gjør best.  ​

Vi kjenner Europa godt, og kan tilby flytting til og fra en rekke land som Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Frankrike, Italia, Spania, Portugal og Marokko.

Hvis du flytter fra/til Göteborg kan du spørre partneren våres Lindome Flytt om hjelp

Kom igang på 1-2-3

Trinn 1: Kontakt

Ring oss eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden og fortell og kort hva vi kan hjelpe deg med.

Trinn 2: Tilbud

Du vil motta et uforpliktende tilbud over flytteoppdraget

Trinn 3: Flytt

Vi utfører flytten til avtalt pris og tidspunkt.

Kontaktskjema:

Flytting i både inn og utland

Vi hjelper deg med alle aspekter ved dette, som å rådføre deg om hvilke papirer og attester du trenger, hvordan du enklest og billigst skal deklarere gjenstandene dine, og hvilke lover og regler som gjelder for transportering av varer inn og ut av de ulike landene. Ikke minst er vi gode på å velge de rutene som både er raskest og som gir de laveste utgiftene. Vi setter opp en enkel men dekkende avtale med deg, og vår oppgave er å gjøre flytteprosessen så enkel og smertefri som mulig for deg som kunde. I tillegg er vi raske, og kan som regel levere lass innen 48 timer fra avreise. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon om priser, hvilke land vi kan transportere til og fra, og hvilken kapasitet vi kan ha i det tilfellet at det er mye som skal flyttes på. Vi har god erfaring innen internasjonal flytting, og kan gi deg gode råd slik at du kan planlegge flyttingen basert på oppdatert og riktig informasjon.

Flytting i både inn og utland
Vårt flyttebyrå kan transportere flyttegods over hele landet.
Vi har ukentlige avganger til Oslo og i hele Sør Norge. På transporter til Nord Norge skaffer vi samlast turer slik at De som kunde skal få et rimeligst mulig flyttetilbud.
Ved flytting til/fra utlandet sørger vi for at alt Deres innbo er listeført og lager tollpapirer for utførsel / inn førsel. Vi besørger fortolling over grensen.

Skal du flytte utenlands, eller tenker å flytte tilbake til Norge igjen, tar vi oss av det – over hele verden. Vi organiserer også sjøfrakt eller flyfrakt for deg hvis det er nødvendig. Kontakt oss idag for en gratis befaring.

Les om : Distanseflytt
Les mer om flyttehjelp i Oslo

Velg oss dersom punktlighet, kvalitet og pris er viktige elementer for deg, sammen med integritet og en ansvarsfull håndtering av dine personlige eiendeler og verdier

Ring nå

Flyttetilbud

Tjeneste:

Flyttetilbud